måndag 14 november 2016

Veckans bokbloggsfråga v 46


Veckans bokbloggsfråga kommer som vanligt från Barnboksbloggen och lyder så här denna vecka:
Hur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du gjort eller inte gjort under årens lopp eller har du kommit på några smarta knep som du önskar att du visste redan när du började blogga? 

Här på denna blogg har jag bloggat i ca ett år, men började blogga tror jag någon gång 2008 och först var det mer en livstils blogg som blev en bokblogg och där bloggade jag ett par år innan det råkade rinna ut i sanden (mest pga dåvarande Aftonbladets blogg lades ner och jag blev tvungen att byta bloggportal, och på något sätt kändes det jobbigt, och att jag inte mådde så bra själv) någon gång 2011. Men sen för ca ett år sen kände jag att jag ville starta upp bloggandet och mycket på att jag även då började läsa mer bokbloggar igen. Och än så gillar det och tänker fortsätta ett tag till...

Sen är jag ingen höjdare utan jag använder bloggers egna sida att skriva mina inlägg i, utan det jag ångrar är att jag själv inte riktigt har lärt mig att skapa länksidor som tex lästa böcker eller liknande och kunna lägga in länkar till min instagram och dyl, sådana saker som jag inte kan men skulle vilja kunna är det jag saknar i mitt bloggande.

2 kommentarer:

  1. Kan ibland också önska att jag kunde mer om hur Bloggers funktioner

    SvaraRadera
  2. Jag vill också kunna mer kring länkar till instagram och så där..

    SvaraRadera