måndag 21 november 2016

Veckans bokbloggsfråga v47 - podder

På Barnboksbloggen lyder veckans bokbloggfråga så här idag;

Brukar du lyssna på podcasts? Har du några tips på podcasts som handlar om böcker och skrivande som man bara inte får missa? Vad använder du för app för att lyssna och hålla koll på dina podcasts? 

Jag har väl egentligen inte lyssnat så där jätte mycket på podcaster bara när man har fått något tips angående någon i samband när jag har läst om något på någon blogg eller något annat ställe på nätet, och då har jag ju suttit framför datorn och kunnat söka upp podden där igenom och lyssnat på den med en gång. Men nu var det väl mera så att hon efterlyser podder att lyssna på vid barnvagnspromenader och så. Det som jag använt mig mycket av att lyssna på vid promenader tidigare har varit SRplay appen, då är det ju mest radiopogram i repris jag har lyssnat på. Men nu det sista har jag dock fått lite andra tips på poddar som jag har tänkt lyssna på och har då skaffat appen PlayerFM men pga det bara är en vecka sen jag la in den i telefonen och knappt lyssnat på den har jag egentligen inte fått något stort grepp om den. Såg även för någon dag sen att Spotify har podcaster hittade den i samband när jag gick in på Ditt bibliotek. Så genom den ska jag även testa att lyssna på någon podd då och då. 

Några tips på nägra poddar som handlar om böcker och skrivande vet jag inget om, för jag har lyssnat på andra poddar än dem, så jag skulle också behöva lite tips på sådana och även andra poddar som är bra.

Trodde först att detta inlägg inte skulle bli så långt pga att jag egentligen är ny på att lyssna på poddar själv och trodde inte jag kunde tillföra något om det.

2 kommentarer:

  1. Roligt att det finns lite poddar på Spotify de kanske man ska kika närmare på.

    SvaraRadera
  2. SRplay appen har jag inte testat, vore kanske något att kolla upp.

    SvaraRadera