lördag 2 september 2017

Helgfrågan vecka 35


Mias bokhörna funderar denna helg över hur det går för oss med läsningen - bloggningen.

Hur det går med min läsning kan ni läsa i gårdagens inlägg Pågående läsning # 71 & vad jag läste och inte läste i augusti.

Bloggningen den löper på som vanligt, försöker att få upp ett inlägg per dag ibland blir det fler. Om det skulle vara så att jag vet jag inte kommer att kunna komma åt att lägga upp inlägg någon eller flera dagar så brukar jag tidsinställa dem. Och jag har en hel del utkast på gång om mest böcker jag har läst och ska recensera. Även en del taggar, men de brukar oftast få stå tillbaka mina inlägg handlar oftast om annat. Vill ni se lite mer sånt så kan ni ju skriva det i kommentarerna, så ska jag försöka få till dem.

Bonusfrågan: är vad vi ska göra i helgen.

Vi ska fira 12 åringens födelsedag i dag, så det blir väl det som händer i dag. Söndagen blir det gudstjänst, något annat är inte planerat så jag får försöka trycka in läsningen när det finns tid.

5 kommentarer:

 1. Smart att tidsinställa inlägg, borde nog göra det lite oftare.

  SvaraRadera
 2. Vi firade vår 12-åring igår! Eller ja... hon hade kalas igår kväll. Hon fyller i januari men hela vintern är full av tävlande och sen kom lite kompisstrul i klassen emellan under våren och tja, sen kom sommaren. Men nu, nu har hon haft kalas! Bad, sushi och bubbies - följt av lek i trädgården (de är tack och lov fortfarande rätt små ändå :)). Hon somnade trött och nöjd igår kväll.

  Hoppas ni får en bra söndag och ett mysigt firande idag!

  SvaraRadera
 3. Tidsinställda inlägg är bra om många böcker lästs samtidigt. Så brukar jag göra om sommaren när jag kan läsa ut två böcker om dagen. Lite tungt att skriva om alla samtidigt.

  SvaraRadera
 4. Hmm. Jag borde försöka bli lite bättre på att planera mina inlägg i förväg...

  SvaraRadera
 5. Jag brukar tidsinställa en del men man ska hinna med det också.

  SvaraRadera