lördag 30 september 2017

Helgfrågan vecka 39


Denna gång funderar Mia vidare om Bokmässan:

Jag kan känna att bevakning av bokmässan från oss bokbloggare har minskat, det är faktiskt så att alla kan inte besöka mässan men kanske ändå vill hålla sig ajour. 
Vad tycker du? Vad tycker du Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare?

Håller med, det ända som visar sig från Bokmässan hos bokbloggare, är när de skriver vad de ska göra på där eller att de tipsar om saker. Däremot har jag inte riktigt sett några speciella inbjudningar gällande just bokbloggare att komma till mässan. Läste att någon tyckte att de skulle kunna ha utlottningar angående entrébiljetter och det håller jag faktiskt med om. Det skulle vara intressant och även inbjudningar till frukostar eller mingel etc.

Bonusfråga: 
Om jag bara ska köpa 1 bok från bokmässan vilken skulle det vara?

Om jag själv var nere på Bokmässan, jag beslutade att jag inte skulle åka, kände att jag inte skulle orka, skulle jag gärna vilja köpa Hampus Nessvolds bok Ta det som en man. En bra bok om mansrollen, som många behöver läsa. (Tipsar om något jag ännu inte själv har läst, men har han skrivit lika bra som det jag har hört och sett han framföra inom detta ämne på Youtube, så är den läsvärd).
Bloggen enligt O har skrivit en bra recension här. 

2 kommentarer:

  1. Ja inbjudningar till frukostar och mingel vore någonting. Känns ju mer värt att betala för att åka om man vara bjuden på lite saker.

    SvaraRadera
  2. Det verkar som några bloggare som jag följer har blivit inbjudna. Det beror kanske på vem en är som skriver.

    SvaraRadera