torsdag 8 mars 2018

Hett i hyllan vecka 10/2018Monika skriver så här om HETT I HYLLAN

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Och jag fortsätter med de där recensionsböckerna som jag fick för ca 1½ år sen som jag aldrig läste, men jag ville men jag hade hamnat i en liten lässvacka. Men jag vill läsa dem rätt snart och det hoppas jag på blir gjort också.

Vad är det värsta din bästa vän skulle kunna göra mot dig?
Det var visserligen inte mord. Ett ögonblicks ouppmärksamhet, en tragisk olycka och två barn är döda. Dina barn.
Du bor i ett litet ö-samhälle och kan därför inte undkomma kvinnan som har förstört ditt liv. Varje slumpartat möte blir en plågsam påminnelse om vad du har förlorat din familj, din framtid, din psykiska hälsa.
Hur länge dröjer det innan hämndbegäret blir för svårt att motstå? Om du saknar skäl att leva vidare, varför då inte låta dina mörkaste tankar bli till handling?
Så: Vad är det värsta du skulle kunna göra mot din bästa vän?

3 kommentarer:

  1. Har nyligen läst min första bok av den här författaren och den var OK så jag blir nyfiken på den här.

    SvaraRadera
  2. Jag har läst ganska många Bolton och Små svarta lögner är den jag tycker är bäst. Jag vet att många andra inte gillade den jättemycket, men jag blev trollbunden :)

    SvaraRadera