lördag 27 april 2019

Pågående läsning # 158 plus vad jag hört och sett på

The Psychology of Time Travel
Min läsning går bra, jag har hamnat i ett rejält behov att läsa en hel del varje dag. Däremot är det en bok som inte blir läst så mycket ur och har nu varit med på dessa bilder i flera veckor och det är boken av Madelenie, det är lite synd att jag inte kan läsa i den som jag skulle vilja, men det är att en hel del andra böcker kommer före tex pga korta lånetider eller liknande från biblioteket eller andra böcker som passar in på readathons jag är med i. Just nu är det OWL som pågår hela april månad jag försöker läsa böcker (Lögnen & The Psycholology of Time Travel) till innan månaden är slut.

I veckan har jag förutom att sett på Booktube har jag även sett avsnitt av dessa TV-serier Grimm, The Once Upon a Time, Riverdale, The Chilling Adventure of Sabrina och The teenage Witch. Jag har även sett filmerna Harry Potter och hemligheternas kammare, Harry Potter och fången från Azkabhan och Harry Potter och den flammande bägaren.

Poddar jag lyssnat på under veckan är: Unspoiled! A Song of Ice And Fire ( en podd som talar antingen om ett kapitel i taget eller ett avsnitt i taget), Cry me a Riverdale, XOXO Riverdale, Swiming in Sweetwater (om Riverdale), Riverdale after dark, Riverdale Regiister, Sabrina the teenage watch, The Chilling podcast of Sabrina, The Binging Adventure of Sabrina, Witch Please (om Harry Potter böckerna och filmerna), The Once Podcast, The Storybrooke Herald (An Once Upon a Time podcast) och The Grimm podcast.

Jag har även påbörjat en ljudbok, The Psychology of Time Travel.

1 kommentar:

  1. The Psycholology of Time Travel är jag väldigt nyfiken på. Hört om den på en podd jag lyssnar på!

    SvaraRadera