torsdag 21 januari 2021

Hett i hyllan vecka 3 / 2021

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan:
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Dagens hett i hyllan bok, är inköpt någon gång under 2018, för då hade jag läst första delen i serien Everey heart a doorway, och hade räknat med att rätt snart läsa del två, men sen dröjde det tills nu innan jag och Evelina planerar att läsa den snart. Så detta är en bok som jag räknar med att läsa så snart som nästa vecka.

Down Among the Sticks and Bones chronicles the lives of two of Every Heart a Doorway's favourite characters before they wind up in the Eleanor West Home for Wayward Children - a place where children who have experienced fantasy adventures can be reintroduced to the 'real' world. In Down Among the Sticks and Bones, twin girls Jack and Jill find themselves thrust into a world of monsters and mad scientists, and something they thought they'd never experience: choice.

5 kommentarer:

 1. Känner inte till den boken men den låter ju spännande.

  SvaraRadera
 2. Aldrig hört talas om men håller med Boklysten, den låter väldigt spännande och intressant!

  SvaraRadera
 3. Helt ny för mig. Låter lite läskig ju.

  SvaraRadera
 4. Den känner jag inte alls till. Jag håller med om att det verkar lite otäckt. Men det beror på hur det är skrivet förstås.

  SvaraRadera
 5. Kände inte till den här boken, men beskrivningen fick mina tankar att dras mot Ransom Riggs böcker om Miss Peregrines besynnerliga barn.

  SvaraRadera