torsdag 9 februari 2023

Hett i hyllan vecka 6 / 2023

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Fortsätter med min långa lista med hett i hyllan-ljudböcker från Storytel, är ju lite osäker sen när jag la denna till bokhyllan, men tror att det är någon gång mellan 2012-2015, i samband med att jag lyssnade/läste första delen i serien och har ännu inte hunnit lyssna/läsa slut på serien och det är bara denna kvar.



Det har gått drygt en månad sedan tragedin i Engelsfors gymnasiums gympasal. De utvalda får ingen tid att återhämta sig innan deras värld vänds upp och ner igen. Frågor besvaras. Hemligheter avslöjas. Lojaliteter prövas. Tiden håller på att rinna ut och till slut kan De utvalda bara vara säkra på en sak: Allt kommer att förändras.




4 kommentarer:

  1. Den är nästan lia bra som första boken 🙂

    SvaraRadera
  2. Första boken i serien har jag läst, men inte denna.

    SvaraRadera
  3. Åh, den är bra! Jag har läst hela serien :-)

    SvaraRadera
  4. Som svar till alla tidigare kommentarer - Då känns det som om jag borde lyssna på den snarast, både för att avsluta serien plus då jag nu vet att den är bra,

    SvaraRadera