lördag 11 februari 2023

Sawkill girls av Claire Legrand

 

Who are the Sawkill Girls?

Marion: The newbie. Awkward and plain, steady and dependable. Weighed down by tragedy and hungry for love she’s sure she’ll never find.

Zoey: The pariah. Luckless and lonely, hurting but hiding it. Aching with grief and dreaming of vanished girls. Maybe she’s broken—or maybe everyone else is.

Val: The queen bee. Gorgeous and privileged, ruthless and regal. Words like silk and eyes like knives; a heart made of secrets and a mouth full of lies.

Their stories come together on the island of Sawkill Rock, where gleaming horses graze in rolling pastures and cold waves crash against black cliffs. Where kids whisper the legend of an insidious monster at parties and around campfires. Where girls have been disappearing for decades, stolen away by a ravenous evil no one has dared to fight…until now.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Adlibris.

Jag håller på med mitt projekt för 2023, som jag hade med i min läsplanering i år, att försöka läsa så många böcker som möjligt av de böcker jag äger, har skrivit en lista på de böcker jag helst vill läsa och sen slumpar jag en för att läsa, en per vecka har jag försökt med, men jag har inte riktigt hunnit läsa lika många böcker än som det gått veckor på året, detta är första boken jag utav mina egna ägda och denna läste jag ut under senare hälften av januari.

Men jag är nöjd att jag har läst den, för den var inte dålig och jag är intresserad av handlingen där tre unga flickor tillsammans försöker bekämpa en gamal djävulsk ondska som inte någon har klarat av att besegra tidigare.

Som ljudbok var den bra, för jag hade så att jag om jag ville kunde lyssna på boken som ljudbok även om jag ägde den fysiska boken för jag har så svårt just nu att plocka upp fysiska böcker jag läser mer och fortare ut en ljudbok än en fysisk bok.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar