måndag 7 mars 2016

Liv i överflöd av Kristina Appelqvist

En möhippa som tar en oväntad vändning. En högt uppsatt forskare som hittas död. Anonyma brev med pengar och dikter från döda poeter. Återigen står Västgöta universitet i centrum för en spektakulär mordutredning. Denna gång blir rektor Emma Lundgren indragen i intrigerna kring tillsättningen av en ny chef där den mördade är en av huvudkandidaterna. Kriminalkommissarie Filip Alexandersson försöker först undvika att ta sig an fallet, men som befäl är det svårt att hålla sig helt utanför utredningen när fler mord begås. Liv i överflöd är en spännande och välskriven pusseldeckare för alla som gillar Maria Lang och Morden i Midsomer.
Kristina Appelqvist arbetade tidigare  med press- och informationsfrågor på Högskolan i Skövde, bland annat som kommunikationschef och presschef, men är numera frilansskribent, kommunikationskonsult och författare. Liv i överflöd är den tredje boken i serien om Emma Lundgren och Filip Alexandersson. De två tidigare titlarna är Den svarta löparen och Den som törstar, båda finns i pocket.  Text hämtad från Adlibris.

Mysig deckare som de två andra av Appelqvist som jag har läst, kul att få läsa mer om Emma och Filip. Om ni inte har läst dessa deckare om dem så gör det.

1 kommentar:

  1. Jag har för mig att jagbörjade med första boken men inte kom mig igenom den, men ska nog ge den en ny chans... :)

    SvaraRadera