lördag 5 mars 2016

Pojken som slutade gråta av Ninni Schulman

En mörk augustikväll kommer ett larm till Hagfors räddningstjänst: en villa står i brand. När journalisten Magdalena Hansson kommer till platsen har huset nästan helt brunnit ner, väggarna har rasat och svart rök pulserar från de förstörda fönstren. Dagen därpå avlider en fyrtiotreårig kvinna av skadorna hon ådrog sig i branden.
Några dagar senare brinner nästa hus. Och sedan ytterligare ett. Hagforspolisen står inför en av sina största utmaningar medan den lilla värmländska staden lever i skräck.
Magdalena Hansson dras in allt mer i jakten på seriepyromanen och till slut är hennes engagemang djupt personligt. Och mycket riskabelt. Text från Adlibris

En deckare som inte fångade mitt intresse, bara en aha upplevelse kändes det som. Läste bara ut den för att läsa ut den, så att säga. Lite konstigt ändå för jag gillar deckare och tror att den skulle upplevts bättre när jag inte kände mig tvungen att läsa ut den för att den skulle tillbaka till biblioteket och att jag har andra böcker som väntar att bli lästa innan sista återlämningsdatum går ut.

1 kommentar:

  1. Oj! Jag gillar verkligen den här serien. Men tur vi tycker lite olika :)

    SvaraRadera