måndag 28 mars 2016

Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis.

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början.

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag.
Texten kommer från Adlibris

En hemsk uppväxtskildring, man kan verkligen undra över varför hon blir behandlad som hon blir. Det är dock tur att se att hon träffar några trevliga människor som försöker hjälpa henne. Och att man sen ändå får reda på nu när hon är i fyrtioårsåldern har hämtat sig från den behandling hon blivit utsatt för och har tre barn som är hennes allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar