torsdag 24 mars 2016

Vilken bok/ böcker läser du just nu?

Denna enkät såg jag att Johannas deckarhörna hade svarat på, orginalet står  Enligt O för. Tänkte att det skulle vara kul att använda denna och svara på.
Dock brukar jag inte ha så fasta ställen för mina böcker de brukar flyttas runt. De jag läser brukar ligga i en hög på sängbordet.

Men jag kan ju svara på den, bara för att det ska bli lite variation. Ni ser dem här i alla fall
Vid sängen: Vilken ska jag välja, tror det får bli novellsamlingen Bortom portalen, som är ett rec.ex som jag hoppas på att få slutföra snart så att jag kan skriva en recension på den.
På soffbordet: Nu har jag lagt de faktaböckerna jag har köpt på bokrean där, och har små bläddrat i dem redan. Den om lökar har jag läst mest i. Trodde jag hade en bild på dem. Det är en bok om lökar plus fyra kokböcker, Tareq, Laila och Tinas och en om LCHF.
I handväskan: Där brukar ingen ligga men brukar lägga i en om jag vet att jag kommer få tid att läsa. En liten pocket passar bäst.
I öronen: Här används storytel flitigt, när jag är på promenad eller håller på med något hushållsarbete som gör att jag kan lyssna koncentrerat. Just nu är det Leona tärningen är kastad av Jenny Rogneby.
På läsplattan: Väldigt sällan jag läser e-böcker. Äger ingen läsplatta, så antingen läser jag på datorn eller surfplattan de få gånger det görs. Senast läste jag Italienska skor av Henning Mankell när jag inte fick tag på den på annat sätt inför bokcirkelträffen.
Läser jag lite då och då: Bibeln. Varje dag försöker jag med.
På is: Det skulle vara boken om Nurnbergrättegången, en psykologs samtal med Nazityskarnas krigsförbrytare. Mest har det varit att den blev liggande pga att andra kom emellan, men det är dags att läsa ut den snart för den ska tillbaka till biblioteket snart.
Bokklubbsböcker: En bok jag påbörjade igår är Utrensning av Sofi Oksanen som är nästa bokcirkelsbok. 
Längtar jag efter att få läsa: Många av böckerna som ligger här hemma och väntar. Cinder av Marissa Meyer, Tana French, Nattfilm av Mascha Pesl.
3 andra böcker i min TBR-hög:  Samma som ovan fast många fler, så jag kan nog välja ett par andra. Glastronen av Sarah J. Mass som kom som rec ex här i veckan. Harry Potter and the philosofers stone den illustrerade som kom hem igår. Andra delen av Maze runner.

1 kommentar:

  1. Kul att läsa dina svar. Det finns alltid en massa böcker i läshögen! Jag har fortfarande inte läst Utrensning och borde verkligen göra det.

    SvaraRadera