torsdag 14 april 2016

Fjärilarnas stad av Ingrid RemvallÄr du vacker, rik och samvetslös? Välkommen till Fjärilarnas stad.
Artonåriga Vega bor på den fattiga sidan av Muren, dömd att varken synas eller höras. En natt gör hon och hennes bästa vän det förbjudna: de smiter in i staden där de rika och vackra bor. Där träffar hon Fenix.
Han står för allt hon själv saknar och hon börjar drömma om ett nytt liv. Men under stadens glansiga yta rör sig mörka krafter och Vega inser att det finns kopplingar mellan henne och de attacker och kidnappningar som skakar samhället.
Hur låter man bli att tappa bort sig själv när man inte längre vet vem man är? Och vem vågar man lita på i en värld där alla har något att dölja?
Texten hämtad från Afront förlag som även har gett mig boken som recensions exemplar. Tack så mycket.
Har nu varit helt fast i denna dystopiska sci-fi thriller. som jag gillade jätte mycket att läsa om. Var verkligen fast och vet inte riktigt vad jag ska skriva för att göra den rättvisa utan att spoila för mycket. Gillade att både Vega och Fabian fick berätta sina historier, för pga de levde helt olika liv så behövs det för att förstå berättelsen. Gillar detta starkt. Sen är det en fristående bok och det behövs ingen uppföljare men jag skulle verkligen vilja läsa mer om denna värld. Kommer att sakna den och dem nu när boken är slut.

2 kommentarer: