måndag 17 oktober 2016

Bokbloggsfrågan v 42

Hur ser din familj och dina vänner på ditt bloggande och läsande? Är de nyfikna, stöttande och glada för ditt intresse eller tycker de att det tar alldeles för mycket tid och energi? Hur bemöter du detta i så fall? Ser du själv till att prioritera ditt intresse även om omgivningen inte är stöttande? 

Jaha i veckans bokbloggsfråga kommer jag att svara att jag egentligen inte har berättat för familj och vänner att jag bokbloggar, min man vet dock men han har ingen aning om var han ska hitta bloggen. För jag känner att jag vill ha den för mig själv pga att jag är den som har det intresset i familjen och bland vännerna. 
Sen har min man uttryckt att han egentligen tycker att jag tar mycket tid åt till att läsa. Men han har även förstått att jag behöver det och förstått att jag mår bättre om jag får ägna mig åt det jag gillar.

4 kommentarer:

 1. Haha de som vet om min blogg vet inte heller riktigt hur de hittar den ;) Vi är lite hemlighetsfulla vi bokbloggare ;)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det känns lite spännande att ha något för sig själv, så har jag det också även om de vet om det :)

  SvaraRadera
 3. Pratar inte heller så mycket om min blogg inför andra.

  SvaraRadera
 4. Man måste ju få ha ett intresse :) Min närmaste familj och vänner vet, och jag känner att jag inte riktigt vill basunera ut det för alla andra.

  SvaraRadera