söndag 9 oktober 2016

TV serie tagen

Jag som hade verkat kommit ur att bara titta på TV serier, nu när jag hade börjat läsa ikapp på de bokbloggar jag gillar och försöker följa, då hittade jag denna tag hos iregnet och kan ju inte låta bli att svara på den...

1. Tänk dig: Du kan endast se en tvserie i resten av ditt liv. Vilken väljer du?
Ohh bara en att välja, vilken skulle det vara. Teen Wolf, jag har sett om de avsnitt som finns om och om igen och har ännu faktiskt inte tröttnat.


2. Om du kunde vara en karaktär ur en tvserie, vem skulle du då vara ?
Ja denna fråga var lite klurig,,, men Brennan i Bones. Mycket för hennes yrke och hon verkligen gillar det hon gör, och hon är så smart.


3. Största besvikelsen
Säsong 2 i American Horror story, det var ju inget emot hur säsong 1 hade varit.


4. Min senaste upptäckt
iZombie, som jag började titta på i början av somamren, sen är det bara OK som serie, finns andra som jag fastnar lättare i.


5. Min största crush 
Här skulle jag kunna radda upp några, som tex Stephan, Tyler och Jeremy i The Vampaire diaries, Isaac från Teen Wolf, Noah i Scream.
6. Den roligaste tvserie jag sett
Unbreakble Kimmy Schmidt, är egentligen inte den som tittar på komedier.

7. Favorit genre
Jag håller helt med iregnet i denna kategori om övernaturliga actiondrama.
8. I vilken omgivning skulle du vilja bo ? 
Ähum det var en svår fråga.
9. Mitt guilty pleasure
Jag  har svårt att ange en här ...tyvärr
10. Snabbaste binge watch
Nygligen när jag började titta på The Walking dead, hade sett säsong 1-3 tidigare, men sen glömt av serien, men började titta ikapp säsong 4-6 och sen blev det även att jag såg om säsong 1-3 för jag fastnade och kom inte helt ihåg vad som hade hänt. Nu är det så att jag är sjukskriven och kan verkligen sitta och titta non stop när jag fastnar. Och jag har nog under en veckas tid lyckas se de 6 säsongerna rakt igenom.


11. Favorite villian
Dexter.

12. Andra bra serier som inte blivit nämnda:
The 100, the Originals, Sleepy Hollow, Supernatural, Coontinium, Bates hotel, Hemlock Grove, Pretty Little liars, Arrow, the Flash, Doktor Who,Alphas, Dexter, Hanibal, Mis Fits, Being human, Buffy och Angel skulle kunna skriva hur många som helst här.


13. Serier jag skulle vilja se
American Horror story (sett säsong 1 och ,skulle kunna tänka mig att se fler, men när första avsnittet i säsong 2 skilde sig så från säsong 1 blev jag lite besviken, men tror det skulle bli bra om jag ger den en ny chans,eller jag vet inte...), Outlanders, Rivers, Shadow Hunters.1 kommentar:

  1. Teen Wolf har jag faktiskt inte sett något av, men kanske borde testa :)

    SvaraRadera