måndag 31 oktober 2016

Veckans bokbloggsfråga vecka 44

I veckans bokbloggsfråga frågas det efter;
Jag är nyfiken på att se hur ni gör för att markera vart ni är i en bok. Så den enkla frågan är: viker du hundöron eller använder du bokmärke? Gärna bildinlägg denna vecka – jag vill se massor av fina bokmärken eller andra smarta lösningar. 


Detta skyddsomslag utav Gunilla Dahlgren skulle jag gärna vilja använda mera, men gör det inte så ofta. Gillar när böcker har band i sig, men om de inte har det skulle jag kunna använda detta omslag för det har det. Annars är det vad som är tillgängligt som används (dock aldrig viks det hundöron), har en del bokmärken men egentligen ingen favorit och de flesta är helt ordinära och inte mycket att visa. Så jag nöjer mig med detta omslag. ( I pratbubblorna står det; "Jag är en bokmal", "Deckare kan vara både råa och hårdkokta.", "Böcker är det bästa som finns", "Kärlek och romantik! Det är min melodi.", "En del böcker är hårsmälta", "Man kan blunda och låta någon annan läsa", "Lycka är en trave olästa böcker")

7 kommentarer:

 1. Hundöron gör inte jag heller! Det känns bara som att man förstår boken då :)

  SvaraRadera
 2. Inga hundöron hos mig heller. Jättefint omslag.

  SvaraRadera
 3. Vilket fint omslag och smart med ett band, det är så sällan böcker har det!!

  SvaraRadera
 4. sv: Haha ja barn kring böcker är farlig, det är flera gånger de har lyckats dra mina bokmärken också,så mina bokmärken ligger numera oftast gömda inne i boken :)

  SvaraRadera
 5. Hundöron är ett stort no-no i mina böcker.

  SvaraRadera
 6. Inga hundöron här heller..

  SvaraRadera
 7. Hundöron är TABU! Bokmärke använder jag. Antingen göra de själv eller köpa :-)
  Kram Cissi
  http://cissigrip.blogg.se

  SvaraRadera