torsdag 15 mars 2018

Hett i hyllan vecka 11/2018

Monika skriver så här om Hett i hyllan

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?


Efter att ha läst första delen för något år sen skulle man ju tycka att del två skulle bli läst och inte fortfarande ligga där och samla damm.

Bricken har blivit ribbkaperska. "Arbete gör en till en riktig människa", säger mamma Frida som gärna skulle vilja lära upp henne så att hon blir en riktigt duktig tvätterska också. Men Bricken märker att både hon själv och sågverket håller på att förändras - varför tittar Nilsson så underligt på henne, och vad är det med Jorma som alltid har varit hennes bäste vän? Men snart blir det helt andra tankar som fyller Brickens sinne när hela hennes tillvaro kastas omkull.

2 kommentarer:

  1. Den serien är jag väldigt nyfiken på

    SvaraRadera
  2. De böckerna har jag sett precis överallt. Lite nyfiken är jag nog :)

    SvaraRadera