fredag 30 augusti 2019

Helgfrågan vecka 35 / 2019

I helgfrågan funderar Mia om hur länge vi har bloggat plus som bonusfråga om vi brukar lyssna på Spotify och om vi har tips på någon bra lista.

Jag har som Mia haft två bokbloggar, men med ett uppehåll, först använde jag Camillas bokblogg till att skriva om allt möjligt men sen gick det mer och mer över till att handla om böcker, och inte var det konstigt alls pga att det är böcker som är mitt största intresse.
Men sen kom livet emellan och jag hade inte möjlighet att blogga, men efter några år så kom jag in på att börja läsa bokbloggar igen och från hösten 2015 har jag haft denna blogg.
Så med denna blogg har jag nu bloggat i fyra år. Sen hade jag bloggat i fyra år på Camillas bokblogg mellan 2007-2011. Så sammanlagt har jag bloggat i 8 år, och jag hoppas på några fler år, för jag tycker just nu att det är jättekul att ha denna blogg och skriva inlägg i den.

Spotify sen, det har jag haft i flera år och lyssnar på mycket musik och har en egen favoritlista som jag lyssnar ofta på. Men mitt tips kommer att vara en bokpodd jag lyssnar genom Spotify på, You´re never going to read this.

6 kommentarer:

 1. jag tycker mycket om musik, men Spotify har jag inte fastnat för. ännu i alla fall

  SvaraRadera
 2. Lyssnar på musik men blir oftast ljudbok, så Spotify har inte lockat så här långt ;)

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen roligt att bokblogga! Tror dessutom att det utvecklar ens sätt att skriva och tänka kring vad man läst. Att få andras perspektiv är också fantastiskt värdefullt! <3

  SvaraRadera
 4. Jag bloggade om annat innan men bokbloggandet är det roligaste!

  SvaraRadera
 5. Jag bloggade om annat innan med men nu är det bara böcker och mat.

  SvaraRadera
 6. Det var lite samma för mig, hade en annan blogg tidigare men när böckerna tog mer och mer över bloggen så var det lika bra att starta en bokblogg.

  SvaraRadera