lördag 17 augusti 2019

Pågående läsning #144 + vad jag sett och hört på

Precis som i förra veckan har läsningen gått trögt, orsaken har berott på att jag fastnade i att se på min favorit TV-serie The 100, men nu har jag sett klart på de avsnitt som Netflix har, och förhoppningsvis ska läsningen bli lite mera i fokus resten av månaden.
Har i alla fall de två senaste dagarna lyckats läsa ut två böcker.

Som sagt så har jag sett på en hel del avsnitt av TV-serien the 100, men jag har även sett något/några avsnitt av Grimm, Stranger Things, The Umbrella Academy och Ounce Upon A Time. Men jag har även sett två filmer i veckan som gått To All the boys I loved before och Happy Death Day (bägge två finns på Netflix).

Jag har även lyssnat på poddar, och när jag mest lyssnar på de poddar som just nu talar om TV-serier jag ser så har jag mest i denna vecka lyssnat på The 100 Podcast men även Meta station (om The 100), The Grimm podcast, Onceable, The Once podcast och Stranger Things podcast.

Däremot skulle jag behöva lyssna på Gillian Flynns bok Vassa föremål pga jag läser den som ljudbok, men förhoppningsvis ska jag kunna koncentrera mig mera på läsning så.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar