torsdag 20 februari 2020

Hett i hyllan vecka 8 / 2020

Monika skriver så här om Hett i hyllan

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Bokrean, 2018, då fick jag för mig att kolla in ett förlag med kristen litteratur för att se vad de hade för intressant på bokrean, och köpte några, som jag sen aldrig läste, skulle vara dags att göra det snart...

ad är klassisk kristendom? Den frågan ger Josef Sjöberg svar på i boken Klassisk kristendom. De kristna grundsanningarna är inte längre självklara i svensk kristenhet. Därför är Klassisk kristendom en betydelsefull bok! Med Bibeln som rättesnöre visar författaren på fundamenten i den kristna tron. Klassisk kristendom lägger en solid grund att bygga vidare på. Boken passar både i bibelstudiegrupper och för personlig läsning.


3 kommentarer: