fredag 20 juli 2018

Helgfrågan vecka 29/2018


Mias bokhörnas helgfråga, är vad läser du just nu?

I dag har ju readathonen börjat som jag ska medverka i BookBuddyAthon, här finns mitt inlägg om vad det är och vad jag har planerat att läsa.
Idag har jag påbörjat två nya böcker, den bok jag och Evelina ska läsa tillsammans under kommande vecka, Husdjuret av Camilla Grebe och den bok Evelina skickade till mig Mörka platser av Gillian Flynn.

Mia undrar även som om vi har ett restips att dela med oss av, och idag tänker jag tipsa om Fallens dagar i Trollhättan som började igår och pågår under hela helgen. Förutom vatten i fallen, kan man se på slussarna och annat vackert som vacker natur i fall och slussområdet. Vill man titta på annat kan man dra sig in mot centrum och kanske ta en öl i något tält på kanalstranden, eller se på marknad på gågatan, eller uppträdande av gatuartister, såsom Stockholm Street Festival och N3 Sommarshoware, musikartister som Takida The Sounds, Renaida, Samir & Viktor, Anna Ternheim och Uno Svenningsson. Alla framträdande är gratis.


5 kommentarer:

 1. Kul med lite samläsning. Fallens dagar är väldigt trevliga.

  SvaraRadera
 2. Verkar som ett trevligt restips. Böckerna har jag inte läst.

  SvaraRadera
 3. roligt med samläsningen. Husdjuret har jag tänkt läsa framöver, Mörka platser har jag läst. Restipset låter trevligt!

  SvaraRadera
 4. Fallens dag hade verkligen varit något för mig men ska åka och hjälpa dottern packa imorgon.

  SvaraRadera