lördag 21 juli 2018

Pågående läsning # 116 (plus vad jag har sett och hört på)Nu har jag ramlat på ett par readathons jag har varit med i och precis deltar i så läsningen har väl gått rätt bra, även om jag i början av veckan pga värmen kände att jag inte vill läsa så mycket, men sen i slutet av veckan drog läsningen igång igen så de sista dagarna av Läs-a-lot sommar 2018 läste jag en hel del, och sen from igår började BookBuddyAthon Love Island som jag och Evelina tillsammans deltar i, och det är böckerna som står och ligger ner till höger i bilden som jag ska läsa till den. Högen till vänster är den där högen som jag känner som jag aldrig får läst ut för att det hela tiden kommer andra böcker emellan. Men efter den 27e då BookBuddyAthon är avklarad så ska jag försöka ägna mig åt dem.

Sen denna vecka har jag sett på två avsnitt av Morden i Midsommar (det är tur det finns SVTplay om man missar att se när programmen är på TV). Något avsnitt av Twin Peaks ( det är kul jag minns när jag ser, men har inte ett klart minne av serien sen jag såg den på 90-talet).
Annars så har jag sett på booktubevideos. 

Lyssnat på XOXO Riverdale, Mordpodden och Reading Women i podcast väg har jag med gjort.

2 kommentarer:

 1. Mordpodden borde jag lyssna ikapp på, men jag har fastnat i så många utländska poddar att den har fått vila ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säsongen som pågår nu är lite annorlunda än vanliga säsonger, det är bakomscenen berättelser istället, men jag som har lyssnat på alla säsonger sen de startade den, tycker att även det är intressanta, och ser framemot att till hösten få inte bara en utan två riktiga säsonger, som de har sagt att det kommer att bli.

   Jag har däremot en hel del utländska poddar jag behöver lyssna ikapp på.

   Radera