söndag 12 november 2023

Ice planet barbarians (#1) av Ruby Dixon

 

The international publishing phenomenon Ice Planet Barbarians, now in a special print edition!

Fall in love with the out-of-this-world romance between Georgie Carruthers, a human woman, and Vektal, an alien from another planet, in this expanded edition with bonus materials and an exclusive epilogue-in print only!

You'd think being abducted by aliens would be the worst thing that could happen to me. And you'd be wrong. Because now the aliens are having ship trouble, and they've left their cargo of human women-including me-on an ice planet.

We're not equipped for life in this desolate winter wasteland. Since I'm the unofficial leader, I head out into the snow to look for help.

I find help all right. A big blue horned alien introduces himself in a rather . . . startling way. Vektal says that I'm his mate, his chosen female-and that the reason his chest is purring is because of my presence. He'll help me and my people survive, but this poses a new problem.

If Vektal help us survive, I´m not sure he´s goingt want to let me go.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Bokus.

Den här boken talar hela booktube-världen om kändes det som ett tag, pga temat med kvinnor blir bortrövade av aliens, aliensex mm, som en del fann väldigt underhållande att läsa om eller förfasade sig över vad det var för något och läste mera för att se om hur dålig litteratur något kunde vara.
Jag kände ett tag att jag inte alls var intresserad av den, men sen så blev det så att jag kände att jag ville läsa för att se vad det var för något och sen då Evelina funderade på att läsa den så valde vi att lyssna på den tillsammans.
Det är inte något litterärtmästerverk men det visste vi ju innan, men det är underhållande för tillfället och vi ångrade inte att vi lyssnade på den, och har tänkt att välja att fortsätta i serien då vi skulle vilja ha ett brejk mellan några tyngre litterära verk eller sådär som en "palate-cleanser" så att säga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar