fredag 19 januari 2018

Helgfrågan firar 1 års jubileum med en utlottning - vecka 3/2018


Precis som jag skrev i rubriken, så firar helgfrågan 1 år, och Mia kommer att ha en utlottning för att fira det, och det vill man ju vara med på. Mer info finns i hennes inlägg här.

Nu till veckans helgfråga:

Vilka blogg aktiviteter deltar du i? ( Utveckla gärna svaret och skriv gärna om du tycker något saknas).

Jag brukar varje vecka vara med på veckans topplista (Johannas deckarhörna), Hett i hyllan (Bokföring enligt Monika) och Helgfrågan (Mias bokhörna).
Sen brukar jag ha koll även på Tematrio (Lyrans Noblesser), Kulturkollos veckoutmaning och Olikhetsutmaningen (enligt O), men deltar inte alltid, utan bara om jag känner för det. 

Sen gillar jag olika former av läsutmaningar som olika bokbloggare håller i då och då och deltar gärna då. Just nu har Nelly en read-a-long av Dödssynden (To Kill a Mockingbird) av Lee Harper, som jag deltar i.

14 kommentarer:

 1. Jag tycker också det är kul med läsutmaningar, speciellt läs-a-lots. :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar tanken med läs-a-lots och read-a-longs, men tyvärr brukar jag inte ha tid till det alla gånger. Tycker däremot det är kul att följa de som deltar :)

  SvaraRadera
 3. Read-a-long vågar jag aldrig hänga på, är dålig på att planera min lästid

  SvaraRadera
 4. Kulturkollos veckoutmaning verkar ofta klurigt och kul, när temat känns rätt nästa gång kanske man skulle vara med på det med. :)

  SvaraRadera
 5. Någon gång tänker jag att en read-a-long ska komma upp som passar mig. Jag brukar också delta i vissa utmaningar när de har ett bra ämne som jag kan tycka något om.

  SvaraRadera
 6. Jag deltar också om jag blir inspirerad av frågan eller temat.

  SvaraRadera
 7. bloggaktiviteter ska kännas roliga annars får det vara. jag deltar i ett flertal och läser många bloggar och kommenterar

  SvaraRadera
 8. Bloggaktiviteter är kul men det krävs att temat fungerar för en.

  SvaraRadera
 9. Läsutmaningar som Mias Påskutmaning gillar jag. Förra påsken hann jag läsa en hel del mer än jag annars hade gjort på grund av den utmaningen, och det är roligt att titta in hos dem som är med och se vad de läser och vad de tycker om böckerna.

  SvaraRadera
 10. Olikhetsutmaningen har jag sett ibland, men har själv aldrig deltagit. Kanske får kolla upp den :)

  SvaraRadera
 11. Det är roligt med bloggaktiviteter. Tematrio var det ett tag sen jag deltog i nu, men det brukar vara roligt. Ska försöka ta upp det i mån av tid, i alla fall de gånger jag kommer på något till temat ;)

  SvaraRadera
 12. Read a long skulle jag vilja vara med i också, får hålla utkik när det blir nästa gång.

  SvaraRadera
 13. Jag gillar olika aktiviteter bland bokbloggarna även om jag inte är så flitig deltagare själv.

  SvaraRadera
 14. Läs-a-lots är kul! Likaså olika typer av bokbingo.

  SvaraRadera