lördag 6 januari 2018

Pågående läsning # 88 (plus vad jag lyssnar och ser på just nu)

Tänkte utöka detta veckoinlägg jag har på bloggen till att även skriva om vad jag brukar se och höra på under veckan som gått.

Jag har ännu inte påbörjat någon ny bok detta år ännu, så därför använder jag mig av samma bild som förra veckan. Jag kämpade med att läsa ut mina pågående läsning innan året skulle ta slut, men det lyckades jag inte med, men det var även att jag behövde hinna läsa ut böckerna till den 4e januari då de skulle lämnas tillbaka till biblioteket. Himmler räknade jag bort tidigt att jag inte skulle hinna med och ägnade mig åt de andra två. Kungarnas krig räknar jag till förra årets läsning även om jag läste de sista 96 sidorna på nyårsdagen. Det mesta av Det läste jag även förra året men jag avslutade den inte förrän den 3e januari (har i januari läst 422 sidor av Det).

Sen den 4 e har jag ägnat mig åt att titta på SVTpaly på Musikhjälpen (såg och hörde en hel del den vecka det pågick) konstigt att man kan fastna för något som det och vilja se det även i efterskott. Pga jag tittat på Musikhjälpen har jag inte tittat på så mycket annat, än lite Booktubes klipp. På tal om Booktubesklipp där har jag 100+ att titta på (och de kommer fler hela tiden, kanske jag prenumererar jag på alltför många kanaler).

När jag ska sova brukar jag lyssna på poddar och i denna vecka har jag lyssnat klart på Missing Richard Simmons (bra med en som inte var så lång), det är Crime writers on ... som gör jag lyssnade på den). Sen har jag som sagt lyssnat några avsnitt av Crime writers on.., Gone At 21, Suspect Convictions och senaste avsnitten av Mordpodden och Drömpodden.
Skulle behöva försöka lyssna klart på en del av alla dessa true crime poddarna, i alla fall de säsonger som jag håller på för jag håller på att lyssna på alldeles för många på en gång.

1 kommentar: