onsdag 25 april 2018

Otroligt (del 3 i PLL) av Saa shepard

Rosewood, där pooler gnistrar i anlagda trädgårdar och det doftar äpplen och Channel No. 5, var rena idyllen. Åtminstone på ytan. När de gick i sjunde klass var det här de fem bästa vännerna delade på allt. För Aria, Spencer, Hanna och Emily var tillvaron perfekt. Ända tills deras vän Alison hittades mördad. Tills någon som kallar sig A förvandlade deras trygga liv till en mardröm.
Emily har nu skickats till sina hyperkonservativa kusiner i Iowa. Aria tvingas bo hos sin pappa och hans nya tjej. Och Spencer oroar sig för att hon haft någonting att göra med mordet på Alison. Men Hannas öde är ännu värre: hon kämpar för sitt liv på sjukhuset. Det är farligt att veta för mycket.
Medan hoten från A blir allt allvarligare och Alisons mördare fortfarande är på fri fot måste tjejerna avslöja sanningen, innan någon av dem blir A:s nästa offer.

SARA SHEPARD är en amerikansk ungdomsboksförfattare. Pretty Little Liars-serien är inspirerad av hennes uppväxt i förortsområdet »The Main Line« väster om Philadelphia. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.
Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Denna bokserie började jag läsa för jag gillar TV-serien så mycket (har även sett alla säsonger). Visst så ser jag likheterna med TV-serien när jag läser, dock saknar jag en del karaktärer från TV-serien. Och spänningen stiger även i böckerna och jag vill fortsätta att läsa serien även om den känns för barnslig för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar