torsdag 10 januari 2019

Hett i hyllan vecka 2/2019

Som vanligt skriver Monika så här om Hett i hyllan

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Förra veckan skrev jag om en ljudbok jag hade liggande i hyllan, och det var inte bara en jag hittade utan även denna låg där, och har legat där i ca 10 år och jag har inte läst den än.

Specialskriven för Bonnier Audio, finns endast som ljudbok!
Mikaela, som har ett besvärligt förflutet inom en religiös sekt, får jobb som teveproducent på ett fristående produktionsbolag som bl a producerar "Ghost House", ett program i vilket man gör inslag från "hemsökta hus". Mikaela får i uppdrag att uppgradera programmet till Ghost House 2.0. När hon kikar igenom sin föregångares filmade arbetsmaterial stöter hon på något oväntat. Bland den gångna säsongens alla mediokra spökhus finns ett som aldrig kom med i programserien. på de kvarlämnade dvd-filmerna utspelar sig någonting som får vittgående konsekvenser...

2 kommentarer:

  1. Spännande! Inte klokt vad man kan hitta i hyllorna :)

    SvaraRadera
  2. Den har jag läst. Den är helt okej faktiskt.

    SvaraRadera