torsdag 3 januari 2019

Läsplaner för Januari Tome Infinity and Beyond round 2

Igår skrev jag om mina läsplaner för 2019, och efter att ha skrivit det kom jag tänka på att jag kanske även skulle skriva ner vad jag har för planer inför Januari med läsningen.
Skrev väl även igår att jag räknade med att vara med på readathonen Tome Infinity and Beyond round 2, som går ut på att starta en koloni i mitt fall på Saturnus som är vår nya hemplanet pga att Jorden har blivit obebobar. På bilden innehåller stapeln till höger Scince Fiction böcker som jag har hemma och tänkte jag kommer läsa dem utifrån de olika parametrarna booktubersna som håller i readathonen har satt upp. Om ni är intresserade av att få reda på mer om readathonen kan ni se denna video och läsa i beskrivningsboxen under videon.


Stapeln till höger innehåller de böcker jag redan läser plus min Hett i hyllan bok (Madeleine). Det är Eveleyn Hugos sju äkta män som är ett rec ex plus boken jag läser tillsammans med Evelina. Klassikern Främlingen på Wildfell Hall av Anne Bronte plus Sovande jättar som ingår i readathonen.

Upptäckte när jag såg bilden att jag har glömt Sandersons bok Skyward som jag också äger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar