fredag 14 juni 2019

Helgfrågan vecka 24 / 2019

Då var det dags att svara på helgfrågan från Mia och här är mitt svar denna helg:

Hur viktigt tror du det är att man besöker och kommentarer andra bokbloggare? Utveckla gärna...
Jag kommer bara svara utifrån mig själv, att jag tycker det är kul att se att andra läser och kommenterar min blogg. Men jag tycker inte att det ska vara ett tvång, för jag vet själv hur dålig jag är att både svara på kommentarer och lämna egna kommentarer på andras bloggar.

En sak som jag tycker har kännts lite tråkigt på min blogg är att jag har i 42 veckor nu haft Min bokresa-inlägg, med olika sorters funderingar om böcker, jag skickar med en länk till den senaste och i slutet av det inlägget går det att se vilka ämnen jag har tagit upp, att nästan inga har funderat med mig och lämnat responser. 
Och nu hoppas jag alla inte tror att jag anklagar dem, för det gör jag inte, men det skulle varit/vara kul med lite interaktion med andra bokbloggare och bokläsare.

Bonusfråga: Vad är din favorit bland fikabröd?
Och det tror du går att välja ut endast en favorit, det finns ju så mycket gott men om jag ändå ska säga något så är väl ändå kanelbullar något som alltid går hem på fikabordet.

9 kommentarer:

 1. Ja ibland är vissa saker svårare att få kommentarer på, varför vet jag inte. Jag hade en grej som aldrig någon kommenterade medans när man skriver om nya böcker är det alltid någon nyfiken.🙂

  SvaraRadera
 2. Jag får nästan aldrig någon kommentar när jag skriver en bokrecension, vilket jag tycker är tråkigt. Men kanske är det så att en hel del har kommenterat när jag haft med boken i "En smakebit på söndag".

  SvaraRadera
 3. En del inlägg är det svårare att få kommentarer på, har jag också märkt. Inte lätt att veta varför. Jag läser också inlägg ibland utan att kommentera, oftast pga ont om tid, och tänker att så gör kanske andra också.

  SvaraRadera
 4. Det är inte alltid så lätt att veta vilka inlägg som kommer att få kommentarer och vilka som inte kommer att få det.

  SvaraRadera
 5. jag skriver om både gammalt och nytt i min läsdagbok. ibland när jag minst anar det kommer en kommentar. kanelbullar kan vara väldigt gott. särskilt när någon annan bakar dem

  SvaraRadera
 6. Jag tycker om att kommentera böcker när jag hinner. Det blir dock inte alltid.

  SvaraRadera
 7. Bloggaktiviteter som denna gör att jag alltid besöker och kommenterar hos andra. Recensioner och andra typer av blogginlägg har jag börjat försöka kommentera lite mer än tidigare, men "Min bokresa-inläggen" har jag tydligen missat helt att upptäcka. Ibland när jag själv skriver andra typer av inlägg gör jag det mest för att "skriva av mig", men vill någon annan ta del av det eller reagera på det är det helt okej, men inget jag förväntar mig.

  SvaraRadera
 8. Kul idé med bokresan! Jag är urusel på att kommentera, det blir nästan bara i sådana här aktiviteter som Helgfrågan

  SvaraRadera
 9. Kanelbullar är gott ibland!

  SvaraRadera