tisdag 11 juni 2019

Madeleine Vår dotters försvinnande och det fortsatta sökandet efter henne av Kate McCann


Madeleine : vår dotters försvinnande och det fortsatta sökandet efter henne (pocket)
Lägg till bildtext
Madeleine

Fortfarande försvunnen, ännu saknad

Den tredje maj 2007 försvann Madeleine McCann från ett hotellrum på badorten Praia da Luz vid den populära portugisiska Algarvekusten.
Vad händer när den värsta sortens mardröm blir sann, när ens barn försvinner spårlöst och inte kommer tillrätta? Kate McCann berättar sin historia om vad som hände kvällen när Madeleine försvann och de förtvivlade åren efteråt. Det är en berättelse som inte lämnar någon oberörd.

I maj 2013 är det sex år sedan Madeleine McCann försvann. Men sökandet fortsätter och så länge hennes döda kropp ännu inte hittas lever hoppet om att hon ska återfinnas, någonstans, vid liv. 
Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Ett "true crime" fall som jag har hört en del om men inte varit så insatt i mera än vad man hörde/läste på nyheter då. Men det jag hörde har färgat mitt omdöme förstår jag när jag läser denna berättelse av Madeleines mamma - om föräldrarna hade något med detta att göra så skulle de väl inte hålla på att söka så här länge efter henne plus ordna så att Europa ska få något liknade som USA har med sin AMBER-alert funktion. 
När det baseras på verkligheten har jag svårt för att recensera något.
Såg även att Netflix har en dokumentär, som jag ska se någon gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar