torsdag 9 januari 2020

Bokserier jag läste ut 2019

Bildresultat för läsa böcker


Jag precis som många andra bokälskare, klagat på att vi har fullt upp med att hinna läsa ut de bokserier vi har påbörjade, så jag tänkte skriva ett inlägg nu om vilka serier jag faktiskt avslutade under 2019. Detta inlägg kanske kommer att ingå i en serie för jag tänkte även skriva ett inlägg om serier jag håller på att läsa och vill försöka avsluta.

Dessa är de serier jag har avslutat under 2019, har inte läst alla delar i år, för att visa vilka jag har läst i år kommer jag att skriva dem i fetstil. Sen länkar jag även till mina recensioner under bokens titel.

När jag tittar på alla dessa serier, ser jag att jag nästan har läst ur alla genrer som finns som jag gillar att läsa ur, sen kan jag säga att jag rekommenderar de alla, för de har fått mellan 4 och 5 i betyg allihop. Den serie som jag minst har gillat är Leigh Bardugo för där ligger nog betygen även ner till 3.

1 kommentar:

  1. Det är alltid lite bitterljuvt att avsluta serier som man gillar tycker jag. Visst kan man läsa om dem, men det blir aldrig samma sak.
    Jag läste första Grishaboken förra året (Shadow and Bone) och visst var den bra, men jag var inte lika imponerad som många andra verkar vara. Känns bra att inte vara ensam om att inte tokälska serien. Får se om jag blir mer förtjust i resten av böckerna.

    SvaraRadera