tisdag 2 juni 2020

Tisdagstrion: Hyllvärmare

Helena med bloggen Ugglan & boken vill att vi i denna tisdagstrio ska visa fram tre hyllvärmare vi äger.

Jag kommer göra en liten twist på det ämnet här, först ska jag förklara att jag under detta år har som mål att försöka avsluta eller komma ikapp med min läsning av pågående bokserie.

InkräktareNyckeln

 1. Jag har medverkat i Bokföring enligt Monikas Hett i hyllan sen 2017, så där finns många hyllvärmare nämnda och även om det är ett lätt ämne i dag så ändå svårt att välja de jag vill lyfta fram, men pga jag försöker avsluta serier, så är Hartless bok 4 i Gail Carrigers serie om Alexia och de andra på tur att snart läsas.
 2. Nu kommer vi till min twist med denna trio, nästa bok är inte en bok jag äger, men den har ändå stått och värmt en hylla medan den väntar på att jag ska läsa den. Tana Frenchs - Inkräktare, sista delen (som finns kan ev vara flera på gång) i Dublins mordrotel har jag velat läsa sen jag för flera år sen påbörjade att läsa serien, och nu äntligen börjar det bli dags, måste bara låna den från biblioteket först.
 3. Den här boken har inte stått i en fysisk hylla och väntat på att bli läst, så att jag kunde avsluta denna serie, och det är Nyckeln av Sara Bergmark Elfgren & Mats Strandberg. Denna finns i min bokhylla på Storytel, och där har den stått nästan från början när jag skaffade mig ett abonnemang hos dem 2011 (eller det kan inte helt stämma såg jag när jag googlade boken den kom ut 2013, men den har säkert väntat på att jag skulle lyssna på den sen dess i bokhyllan på Storytel).12 kommentarer:

 1. Åh, den där Engelsforstrilogin har jag tänkt så länge att jag ska läsa.

  SvaraRadera
 2. har också en oläst Carriger i hyllan. French har läst något annat av och tyckt om. Cirkeln har jag läst, men det fick räcka

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst någon av dessa, men i alla fall hört talas om 2 och 3.

  SvaraRadera
 4. Mer av Tana French vill jag gärna läsa.

  SvaraRadera
 5. Carrigers böcker är de enda jag läst av böckerna i din trio. Tack för tips om de andra!

  SvaraRadera
 6. Nyckeln är den enda jag har läst. Tana Frenchs serie borde jag ta tag i och fortsätta läsa.

  SvaraRadera
 7. Ja tar vi med bokhyllan i Storytel då har jag sjukt mycket oläst.

  SvaraRadera
 8. Cirkeln står i min hylla och blir liksom aldrig läst. Jag har med andra ord inte ens börjat med serien. De andra två var nya för mig.

  SvaraRadera
 9. Älskar Gail Carrigers serie och har läst och tyckt om Nyckeln.

  SvaraRadera
 10. Nyckeln har jag läst. Bra serie det där 🙂 Inkräktare ska jag också läsa. Så småningom.

  SvaraRadera
 11. Tana French skulle jag vilja prova och se om jag gillar. Verkar intressant med Dublin!

  SvaraRadera