tisdag 30 juni 2020

Tisdagstrion - semesterläsning

Helena skriver så här om dagens tisdagstrio:
Den här veckan har tisdagstrion helt enkelt temat "Semesterläsning." Antingen tipsar du om böcker som du tänkt läsa under semestern eller kanske om böcker som du tycker passar extra bra för lata dagar i solen (eller något annat). 
Jag brukar inte läsa något speciellt på sommaren/semestern, och har egentligen inte någon semester heller, för jag är sjukskriven så jag väljer en trio av böcker jag tänker läsa i sommar (sen kan det ju vara lättare att få läst längre böcker då man är ledig):

Emma (häftad)Game of thrones - Kråkornas fest (storpocket)Leviathan Wakes (The Expanse, #1)

 1. Emma av Jane Austen, jag kommer dock läsa den på engelska, och det kommer bli en omläsning för jag har redan läst alla av Austens böcker, ska se om jag tycker bättre om den denna gång, sen ska jag även försöka se förra årets biofilm Emma. Och läsa mer av och om Jane Austen räknar jag att göra i juli månad med.
 2. Sagan om Is och Eld del 4, Kråkornas fest av George R R Martin, har jag och Evelina planerat att läsa tillsammans under sommaren.
 3. Leviathan Wakes av James S A Corey, har jag tänkt läsa länge, men räknar med att få läst den nu i sommar. För att sen kanske även se TV-serien.
Jag måste informera om att jag har något problem så jag kan inte lämna kommentarer varken på min egen blogg eller andras bloggar, men jag tackar för alla kommentarer jag får både på detta och andra inlägg


6 kommentarer:

 1. Intressant att läsa Emma på engelska. Jag övervägde det först, men får bli svenska

  SvaraRadera
 2. Martins serie har jag tänkt läsa när alla delar har kommit 🙂

  SvaraRadera
 3. Har bara läst första boken i Sagan om is och eld, men jag skall absolut fortsätta serien. Har sett tv-serien också.

  SvaraRadera
 4. Emma finns oläst i min bokhylla. Känner inte till de två andra. Tack för tips!

  SvaraRadera
 5. Emma är en bok som jag tycker växer med omläsning. En Austen är aldrig fel hursomhelst :-)

  SvaraRadera