lördag 13 juni 2020

A pinch of magic (#1) av Michelle Harrison


A Pinch of Magic (häftad)Three sisters trapped by an ancient curse. Three magical objects with the power to change their fate. Will they be enough to break the curse? Or will they lead the sisters even deeper into danger? 
Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Upptäcker det är inte mycket av beskrivning om boken man får, jag visste lite mindre ändå kanske när jag bestämde mig för att läsa denna bok, då jag valde den som en "promt" där man skulle gå in blind i en läsning, i readatonen Make Your Myth taker, där denna boken var den första jag skulle läsa för att bli Orakel.

Jag visste det var en barnbok, 9-12 år, fantasy och handlade om tre systrar, och den var verkligen så bra som Asleigh som är den som håller i readathonen sa och alla andra booktuber jag såg tala gott om dem, däremot vet jag inte vad de sa för jag tysta (mute) dem när jag såg vilken bok de skulle tala om.

Kan bara säga att jag gillar att få läsa om de tre systrarna och vad de får vara med om, boken ingår i en serie även om denna bok har ett slut som ger alla svar och känns fristående på det sättet, så vill jag nog läsa mera om systrarna.
Ser nu även när jag detaljgranskar omslaget att den innehåller nästan allt från handlingen.
Får säga att även uppläsningen av boken är underhållande då jag lyssnade på denna bok.

Rekommenderar boken både till stora och små läsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar