måndag 28 september 2020

Stormarnas imperium (Glastronen #5) av Sarah J Maas

Femte boken i Glastronen-serien

Den långa färden mot tronen har bara börjat för Aelin Galathynius. Lojaliteter har brutits och vunnits. Där gamla vänskaper har ruttnat växer nya fram.
Aelin har svurit trohet till prinsen vid hennes sida - precis som hon har gjort till det folk hon är fast besluten att rädda. Hon måste färdas långt, långt in i mörkret för att skydda de hon älskar. Samtidigt växer svarta krafter fram ur historiens fasor: krafter som står redo att göra allt för att ta över Aelins värld. Och den enda möjligheten till räddning, kan i själva verket innebära slutet på allt som Aelin håller kärt.
I den femte delen av Sarah J. Maas succéserie Glastronen måste Aelin bestämma sig för vad - och vem - hon är redo att offra för att förhindra att Erilea fullständigt faller samman.

Bokomslag och beskrivning hämtad från Adlibris.

Det är svårt att skriva recensioner på delar i serier då man inte vill spoila tidigare delar, men jag måste bara säga att jag verkligen gillar att läsa Glastronen, gillar många av karaktärerna och vill bara läsa mer om dem så det kanske är bra att boken är uppemot 700 sidor lång. Fast det tar tid att läsa så många sidor så det kan vara lite negativt med dem. Som den slutar så vill jag läsa fortsättningen nu med en gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar