tisdag 8 september 2020

Tisdagstrion - Böcker jag ser framemot att läsa i höst

I dagens tisdagstrio ska vi svara på Böcker vi ser framemot att läsa i höst. Jag håller mig till sådana böcker som jag har hemma eller lånat nyligen som jag gärna vill ha läst redan.

Brott och straff (pocket)Inkräktare (inbunden)Such A Fun Age (häftad)

 1. Brott och straff av Fjodor Dostovjeski, en bok som jag har velat läsa sen jag var runt 15 år men sen aldrig har läst men nu när jag såg flera booktubers ska ha en readalong av boken under september och november så tänkte jag att det skulle passa bra att läsa den nu. 
 2. Inkräktare av Tana French som är sista delen i Dublins mordrotel, ska kännas skönt att få läsa sista delen i denna serie, har hållit på med det sen första boken var nyutgiven.
 3. Such a fun age av Kiley Reid har hört mycket gott om denna från alla håll, och kände att jag ville läsa den, och hade planerat att läsa den i augusti men har ännu inte hunnit det.

11 kommentarer:

 1. Läste Brott och straff för ett antal år sedan och blev förvånad över hur mycket jag gillade boken.

  SvaraRadera
 2. Tana French har jag läst ett par böcker av och skulle gärna läsa också den här.

  SvaraRadera
 3. Brott och straff har jag läst en gång i tiden men det var så länge sen att jag nog borde läsa den en gång till nu i vuxen ålder.

  SvaraRadera
 4. Brott och straff vore roligt att ha läst. Det är en helt annan sak om jag någonsin kommer att orka läsa den ;)

  SvaraRadera
 5. Brott och straff har jag läst ett par gånger och jag har läst någon titel av Tana French för länge sedan. men Kiley Reid känner jag inte till

  SvaraRadera
 6. Such A Fun Age vill jag också läsa!

  SvaraRadera
 7. Brott och straff tvingade jag mig igenom på gymnasiet. Hade på tok för kort om tid på mig och stressläste nog. Gillade den inte speciellt mycket då, men det är den bok jag tänker på allra mest. Fortfarande.

  SvaraRadera
 8. Such a fun age vill jag också läsa.

  SvaraRadera
 9. Jag såg Dublin Murders på teve i somras och förstod då att den byggde på böcker av Tana French. Kanske skulle jag läsa något av henne också.

  SvaraRadera
 10. Åh, Brott och straff sträckläste jag på två dagar när det begav sig, när jag läste litteraturvetenskap i början på 2000-talet. Det var mastig snabbläsning. Kanske skulle läsa om den nån gång, i långsammare tempo. Jag gillade den i alla fall och uppskattade läsningen, trots att det gick snabbt.

  Tana French har jag inte läst nåt av, men hört talas om författaren i alla fall.

  Such a fun age har figurerat på booktube, har också hört talas om den men inte köpt eller läst än.

  SvaraRadera
 11. Brott och straff har jag läst, fast det var ett bra tag sedan, minns den som riktigt bra hursomhelst... liksom det mesta jag läst av Dostojevskij.

  SvaraRadera