lördag 13 mars 2021

Den ihåliga våldnaden (Lockwood & co #3) av Jonathan Stroud

 

Det går äntligen bra för den parapsykiska byrån Lockwood & Co. De tre medlemmarna: Anthony (den stiliga), George (den kunniga) och Lucy (den modiga), förgör spöken på löpande band. Som till exempel i fallet med de blodiga små fotspåren som varje natt uppenbarar sig i ett hus. Eller varuhuset där man hör fasansfulla oljud och ser onaturliga skepnader som rör sig ryckigt bland skuggorna. Så bryter en fruktansvärd spökepidemi ut. Människor över hela London plågas av ovanligt många hemsökelser och polisen är förbryllad. Lockwood & Co. rycker ut. Men under ett ouppmärksamt ögonblick händer det som inte får hända på ett uppdrag Lucy är plötsligt ensam med en obeskrivligt skräckinjagande och ihålig vålnad. Det hon bevittnar kommer för alltid att finnas i hennes mardrömmar.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Bokus.

Den här serien blir bara och bättre och bättre för varje bok jag läser. Jag gillar att följa med spökagenterna på deras uppdrag för att besegra spökena och rena de hemsökta hemmen osv.

Ser verkligen fram emot att läsa nästa del av denna serie, då denna del slutade på ett sådant sätt som gjorde att jag vill veta vad som händer sen.

Denna bok ingår i Kaosutmaningen # 26 - paranormala element i handlingen - spöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar