fredag 5 mars 2021

Helgfrågan vecka 9 / 2021

 

Mia funderar i helgfrågan Om vi gillar bokrelaterade produkter.
Jag vet egentligen inte vad jag ska svara på det, både jag och nej. Om det är något specifikt av någon författare eller bok så har jag svårt att välja, tex har jag en hel del bokmärken som är relaterade till det men sen tycker jag ju lika mycket om de andra bokmärkena som är mer neutrala, har ett lite videoklipp på dem här om ni vill se mina bokmärken.

Annars har jag en mugg med Jane Austen tema på, som jag inte använder till något än.

Tänkte även att man kanske kan kalla en vagn för böcker något bokrelaterat, och min bokvagn när jag precis hade skaffat den finns en liten video på här.8 kommentarer:

 1. Det är kul med bokrelaterade saker, men har inte så mycket själv. Tror det beror på att jag har så mycket runt mig på jobbet, viss mättnad uppstår när en jobbar med böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå det, ibland kan det blir för mycket, det är ju ändå böckerna som är det viktigaste.

   Radera
 2. Kul att se hur du har gjort i din bokvagn, jag har bara en rad med böcker, inte tänkt på att man kan ha två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast den ser inte riktig ut så nu, för nu har det blivit påfyllt med än fler böcker och anteckningsböcker, så det är nästan överfyllt och behöver rensas.

   Radera
 3. Bokvagn är säkert praktiskt. Muggarna var fina. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vagnen är praktisk men det är ju muggen också även om jag inte använder den just nu. Hade tänkt ställa bokmärken i den tex.

   Radera
 4. Söt mugg. Bokvagn är jag sugen på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokvagnen har blivit ett bra att ha där jag sitter och läser, även om den innehåller alltför många böcker och är överfull just nu.

   Radera