torsdag 21 april 2022

Hett i hyllan vecka 16 / 2022

 

 Så här skriver Monika om hett i hyllan;

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Turen har kommit till det sista recensionsexemplaret som Modernista skickade mig under 2020, och jag måste ha hamnat i deras listor för att ha fått så många recensionsexemplar som jag har fått utan att ha bett om dem som jag fått. Tyvärr är det ju inte ens möjligt för mig att hinna läsa dem, men de flesta är jag ändå nyfiken på så någon gång i framtiden så...

När Kung Jameson tillkännager sin kärlek för Lady Hollis Brite blir hon både chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp på Keresken Castle, och till­sammans med adelns andra döttrar tävlat om kungens uppmärksamhet. Att fånga hans hjärta är en dröm som nu gått i uppfyllelse.
Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt - att bli förälskad i en kung och krönt till drottning - kanske ändå inte är det lyckliga slut hon önskar sig. Och när hon träffar en utomstående man, med en mystisk förmåga att se rakt in i hennes hjärta, förstår hon att den framtid hon innerst inne vill ha är något hon aldrig kunnat föreställa sig...

3 kommentarer:

  1. Okänd bok för mig, men det är inte riktigt min genre. I alla fall inte alltid.

    SvaraRadera
  2. Det där med att hamna på listor är tudelat... Boken kände jag inte alls till. Skulle eventuellt kunna vara något för mig.

    SvaraRadera
  3. Inte direkt min kopp te, tror jag, men säkert spännande för den det passar.

    SvaraRadera