söndag 25 juni 2023

Rosa rummet # 1 - 3 av Amanda Hellberg

 Denna serie med tre små korta noveller av Amanda Hellberg hittade jag på Storytel och det gick lätt att lyssna på dem under samma dag (då jag lyssnar på en snabbare takt än 1.0) då de var ca 30 minuter långa var och att det motsvarade typ 60 sidor var. 

Det var en liten mysig berättelse men inte riktigt vad jag tycker är det bästa varken från Amanda Hellberg eller från genren romantik, som jag egentligen inte är så förtjust i, men det kan dyka upp favoriter ibland ur den genren med. Men som ljudbok innan jag skulle sova var den tillräckligt underhållande för att jag skulle vara nöjd med att få lyssna på den.

Sanna är 32 år och älskar livets goda. Hon har en mysig lägenhet och trivs på sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Ändå känner Sanna att något saknas: En man att dela tillvaron med. Men var finns han? Kanske närmare än hon tror ...

En romantisk trilogi om Sanna som söker den stora kärleken – något vi alla kan känna igen oss i, som en realityserie på bästa sändningstid. I Amanda Hellbergs tappning får vi möta karaktärer som känns äkta, med både små och stora problem. En sak är att hitta kärleken, en annan är att behålla den.

Kalla fötter är första boken i den romantiska serien om Sanna och presentbutiken Rosa Rummet. En inkluderande berättelse om känslor, relationer och passion. Boken är en mysig och romantisk berättelse som griper tag och värmer hjärtat.

Amanda Hellberg är en hyllad författare som har skrivit många spänningsromaner för vuxna, men även barn- och ungdomsböcker. Hon är en mästare på att beskriva relationer och erotik. För sin debutroman Styggelsen nominerades hon till Borås Tidnings debutantpris 2009.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.

Sanna trivs på sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Det var här hon mötte David. Han som gör henne glad och pirrig.

Men vad händer med känslorna när det blir missförstånd? Och hur ska två blyga men förälskade människor våga prata om det allra mest privata – kärlek och sex?

Sanna ska ha semester från sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Hon vill gärna resa bort med sin älskade David. Helst till Italien.

Men vad händer när man inte vågar säga vad man drömmer om? Blir det någon kärleksresa för Sanna och David?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar