söndag 22 december 2019

Min bokresa #69 -Hyllvärmare/Hett i hyllan /Read old books (Mias bokhörna)

Har fortfarande datorproblem så det är svårt att skriva inlägg speciellt om jag måste länka.

Men tänkte jag skulle skriva ett kort inlägg i Min bokresa om att jag nästa år har tänkt att läsa några hyllvärmare och då gäller det de böcker som jag under åren har haft med under inläggen Hett i hyllan på bloggen. Sådan hyllvärmareläsning som jag i flera år har försökt och misslyckats med. Men i år tänkte jag samköra den med den utmaningen som Mias bokhörma tänker ha Read old books, så jag har tagit en bild av 12 av mina böcker som jag tänkt försöka läsa nästa år, även om jag tänker försöka läsa ännu fler.
Skulle vara kul hur ni tänker om att läsa era hyllvärmare, alltså böcker som har stått i bokhyllan och samlat damm, så lämna gärna era svar/tankar i kommentarerna 

Är ni intresserade av att läsa tidigare bokresor finns de uppradade till höger om bloggen under fliken Min bokresa.

5 kommentarer:

 1. Jag är dålig på att komma mig för att läsa hyllvärmare, men försöker att läsa någon då och då. https://ewelinasbokblogg.blogspot.com/2019/12/min-bokresa-69-hyllvarmare.html

  SvaraRadera
 2. Nästan alla mina böcker hinner bli hyllvärmare i någon grad innan jag läser dem. Det är sällan jag läser böcker direkt när jag fått/skaffat dem. Sedan är det ju så klart skillnad mellan de som väntat i ett halvår och de som väntat i femton år (och får fortsätta vänta...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker som står i över ett år räknar jag som hyllvärmare men jag har säkert böcker som stått i över femton år jag med.

   Radera
 3. Har bara läst den första av Bageriböckerna ännu. Man resten finns i bokhyllan. Ser ut som en trevlig hög du plockat ihop.

  SvaraRadera