lördag 14 december 2019

Pandemonium (Delerium trilogin #2) av Lauren Oliver

Pandemonium (inbunden)


Lena ger sig av på en livsfarlig resa genom Vildmarken, till den växande motståndsrörelsens fäste. Samtidigt som det börjar viskas om revolution dras Lena in i ett livsfarlig spel. Här är äntligen den gastkramande uppföljaren till "Delirium".
Den gamla Lena är död. Hon lämnades kvar med Alex blodiga kropp bakom en mur av eld och rök, när de tillsammans försökte fly till vildmarken. Den nya Lena lever från dag till dag. I Vildmarken finns inget förflutet. Det enda som spelar någon roll är nuet, och vad som kommer att hända i framtiden. Och i framtiden finns en möjlighet att motarbeta regimen. I framtiden finns hopp.
Den andra delen i Lauren Olivers dystopiska trilogi tar vid direkt efter den dramatiska upplösningen i "Delirium". Lenas uppvaknande till sanningen bakom den värld hon levde i var bara början.
Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Jag läste första delen ur denna trilogi för ett tag sen, och sen har jag haft denna del två länge(ett år tror jag) hemlånad från biblioteket men inte fått för mig att läsa den, men nu har jag gjort det.
Även om det var ett tag sen jag läste del ett kom jag snabbt in i handlingen och kom ihåg vad som hade hänt och tyckte att det var intressant att läsa om Len aoch de andra i motståndsrörelsen. Och det är spännande under den aktion Lena deltar i och jag flyger fram genom boken och vill verkligen ha mer när den är utlsät.

Tänker även låta denna bok ingå i Kaosutmaningen # 11, en bok lånad från biblioteket, det hade jag nästan kunnat använda alla böcker som jag läst i år till, för jag lånar mycket från biblioteket men jag har varit lite sen med att kryssa av denna punkt men nu så.

2 kommentarer:

  1. Jag tyckte mycket om den här trilogin! Det var en av de lättaste punkterna att pricka av i Kaosutmaningen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, därför gör jag det inte förrän nu ;)

      Radera