onsdag 25 januari 2023

Lord of shadows (The dark artificies #2) av Cassandra Clare

 

Tyvärr vågar jag inte ge någon större recension om den här boken då det är en del i en serie, där man bör ha läst första delen först om man inte till och med behöver börja från början i Clares shadowhunters-värld.

Emma har hämnats sina föräldrar och slits mellan två bröder, Julian och Mark. Men freden mellan älvor och nephilim är i fara.
Emma trodde att hon skulle bli lugnare efter att ha hämnats föräldrarna. Hon hade fel. Hon dras till parabatai Julian, men vill skydda honom från komplikationerna som alla parabatairelationer för med sig. Hon börjar dejta hans bror, Mark, som nyss blivit fri efter fem år i älvornas rike. Frågan är om han någonsin kan bli skuggjägare igen.
I älvornas rike rör det på sig. De mörka älvornas kung vill inte längre gå med på skuggjägarnas krav. Emma, Julian och Mark ställs mellan de stridande parterna och måste hitta en tredje väg ut ur konflikten innan det är för sent.

Bokomslag och beskrivning av boken hämtad från SF-bokhandeln.


Fortsätter att läsa och gilla böckerna ur Cassandra Clares Shadowhunters-värld. Jag flyger igenom dessa tjocka böcker på kort tid, och är helt uppslukad av berättelsen och när jag läst ut en vill jag bara läsa mera...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar