måndag 10 juli 2017

Bokklubb i bokbloggsvärlden

Denna idé som jag tänkte presentera idag är något som jag har funderat på i ca ett år. Tanken kommer utifrån att för ca 7 år sen var det en liknande sak bland bokbloggare, sen har jag även under de senaste månaderna sett Booktubers som har visat upp "Travelling Books", där de skickar en bok runt bland sig, och lämnar kommentarer om vad de har tänkt under tiden de har läst boken.

Nu tänkte jag det skulle vara kul att göra något liknande och tänkte då de som anmäler sig köper en bok som vi sen skickar runt bland övriga som är med i bokklubben. När vi läser böckerna så antecknar i vi våra tankar om vad vi läser (kanske inte i böckerna utan på ex post-it lappar), sen skickar vi vidare till nästa person på tur.

Nu till lite frågor jag tänkte att ni skulle svara på i kommentarerna, först och främst om ni vill vara med. Nu undrar jag om ni vill att vi ska ha alla genrer eller om det är någon genre ni inte alls vill läsa? ( Om det kommer fram att flera vill ha en speciell genre så kan vi bestämma oss för det eller så lottar vi även genre bland de anmälda)?Hur det skulle fungera med böcker på engelska eller är det bara svenska som gäller?  Om ni tycker att vi vid varje byte ska skicka med lite överraskningar? Sen kan ni ju även skriva lite egna funderingar angående detta?

Tänkte att anmälningar kan ske till och med den 20 e augusti.

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig idé! Jag kan tänka mig att vara med :) Men jag kan invänta med mer specifika önskemål eller så, det mesta går nog bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går bra att lämna önskemål senare. Tänkte att det kommer säkert att bli en del diskussion bland kommentarerna. Och jag tänkte att jag kommer löpande göra flera inlägg så att fler kan se och tänka hur de vill göra. Satte ju slutdatum till 21 e augusti.

      Radera