fredag 21 juli 2017

Pågående läsning #65

Om ni läst mitt inlägg om min läsning de närmaste dagarna vet ni att hälften av de böcker jag har liggande i min pågående läshög knappast kommer att läsas i veckan som kommer. Fast förhoppningsvis kommer de bli lästa i början av augusti.

Annars har det varit lite lite läsning under veckan som har varit, tror jag haft lite "hangover" efter Nellys Läs-a-lot sommar 2017. Har tittat en hel del på Youtube och lyssnat på poddar om sanna kriminalfall. Sett Making a Murder på Netflix med mera. Fast jag är nöjd med att i alla fall ha avslutat en bok. Men nu laddar jag inför kommande följande 9 dagar som ska vara fyllda med läsning.

2 kommentarer:

 1. Vilka poddar om sanna fall lyssnar du på? :)

  SvaraRadera
 2. En hel del utländska förutom de svenska, rätt många håller jag på gång med. En del är ju även lite gamla nu, så jag försöker lyssna ikapp dem.
  De svenska är Mordpodden, Svenska mordhistorer och Spår.
  De amrikanska kom jag in på när nån (Nelly tror jag skrev om Serial på sin blogg) just Serial verkar vara stor så den har dragit igång andra poddar som antingen diskuterar om det som de tar upp, och sen även diskuterar andra poddar eller andra fall.
  Förutom Serial har jag lyssnat på Undisclosed, Truth & Justice, och en som diskuterar först och främst Serial men myckket andra brott i både podd, TV dokumentärer etc som heter Criminalwriters on (...Serial)
  Om du vill ha även fler tips så kan du säga till.

  SvaraRadera