onsdag 19 juli 2017

We love books - bokklubb


För någon vecka sen skrev jag detta inlägg, för att jag har saknat något som en hel del bokbloggre gjorde då, de hade bokbyte eller något liknande detta, sen har jag även under de senaste månaderna sett Booktubers som har visat upp "Travelling Books", där de skickar en bok runt bland sig, och lämnar kommentarer om vad de har tänkt under tiden de har läst boken.

Nu tänkte jag det skulle vara kul att göra något liknande och tänkte då de som anmäler sig köper en bok som vi sen skickar runt bland övriga som är med i bokklubben. När vi läser böckerna så antecknar i vi våra tankar om vad vi läser (kanske inte i böckerna utan på ex post-it lappar), sen skickar vi vidare till nästa person på tur.

Nu till lite frågor jag tänkte att ni skulle svara på i kommentarerna, först och främst om ni vill vara med. Nu undrar jag om ni vill att vi ska ha alla genrer eller om det är någon genre ni inte alls vill läsa? Hur det skulle fungera med böcker på engelska eller är det bara svenska som gäller?  Om ni tycker att vi vid varje byte ska skicka med lite överraskningar? Sen kan ni ju även skriva lite egna funderingar angående detta?

Tänkte att anmälningar kan ske till och med den 20 e augusti.


Här recenserar Vanessa ( chboksyy) The Night Circus som är en travelling book.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar