fredag 21 juli 2017

Helgfrågan vecka 29


Mia funderar denna vecka över:

Jag har en rejäl hög med böcker att blogga om, samt några ljudböcker och högen växer.😟

Vad gör ni när det blir så? Eller tillhör ni den ordentliga som bloggar om böckerna direkt.👏 I så fall får ni gärna tipsa mig.

Åhh detta påminner mig verkligen om att jag har en hel del recensioner att skriva, och som sagt jag skriver dem inte med en gång, och det beror lite på att jag tycker det är lite tråkigt. Men vill ju gärna göra det för jag vill ha kvar mina tankar om vad jag har tyckt av vissa böcker. Har faktiskt hunnit läsa en del andra svara på helgfrågan och då fått tipset att lägga upp utkastinlägg och däri skriva ner vad man kommer på angående boken under läsningens gång. Det närmaste detta är ibland att jag tänker på något gällande boken medans jag läser den, skulle ev ha något att skriva ner vad jag tänker. Om det är citat brukar jag markera för att komma ihåg dem, sen brukar jag inte ofta använda citat.
Detta blev mera hur jag funderar på hur jag skulle förbättra mitt sätt att skriva bra recensioner på.

Sen hade Mia en bonusfråga hon undrar om vi läser något bra. Hmm både ock skulle jag ville svara på detta. Avsluta precis Anna Lihammars bok Medan mörkret faller, och den boken gjorde mig mera fångad än jag har varit av en bok på länge. Men nu ser jag framemot att läsa mycket bra pga jag ska ha läsmaraton i 9 dagars tid.

5 kommentarer:

 1. Jag gillade Medan mörkret faller jättemycket.

  SvaraRadera
 2. Jag har (nästan) alltid ett anteckningsblock i närheten när jag läser. Ibland kommer jag på något under tiden jag och då är det riktigt bra att anteckna det med en gång, annars så försvinner det bara ;)

  SvaraRadera
 3. jag antecknar också under läsningen och ibland skriver jag utkastganska tidigt och hyfsar till det när boken är läst

  SvaraRadera
 4. Medan mörkret faller försökte jag lyssna på men jag får nog göra ett nytt försök.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle också behöva anteckna men det kommer jag nog inte börja med om jag känner mig själv...

  SvaraRadera