fredag 4 maj 2018

#gettinggraphic Let´s Get Graphic 4.0 readathon


Har de senaste veckorna införskaffat en hel del seriealbum/grafiska romaner... vad heter det egentligen.? Och så såg jag att booktuberna Elena Reads Books och Kitty G ska ha sin readathon när man läser grafiska romaner under lördagen den 5e maj och tänkte det vill jag vara med på. Det till och med inspirerade mig till att spela in en video ( tänkte först försöka att göra den på engelska men gav upp, talar inte engelska flytande så det blev alltför svårt).

Har fler seriealbum än de jag visar här och jag kanske läser dem med under morgondagen, så jag tänkte mig att jag ska försöka göra en uppföljning hur det gick för mig så håll utkik efter den efter helgen.

Ni som gör youtubesvideo klipp kan gärna få tipsa mig om lite tips hur jag skulle kunna göra detta bättre. Har ingen aning om hur jag ska redigera eller liknande, så ge mig gärna lite tips.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag läste en hel del när jag var ung men sen så har det varit lite dåligt med det. Men så ca 2 år tillbaka provade jag igen och det är riktigt kul att varva det med alla annan läsning.

   Radera
 2. Åh vad länge sedan jag läste seriealbum! Nu blev jag sugen på det! De går ju så snabbt att läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör det verkligen. Och är lite annorlunda mot att läsa enbart böcker.

   Radera