lördag 12 maj 2018

Pågående läsning #106 ( plus vad jag lyssnat och sett på under veckan)

Min läsning denna vecka har gått lite trögt, fast lite har blivit läst. Men de där böckerna jag har läst  i länge blir aldrig utlästa  ... varför... jo för det kommer alltid någon annan läsning emellan, som böcker som måste lämnas tillbaka till biblioteket för att  någon annan reserverat dem eller någon bok jag tycker  är intressantare.
Lyckades i alla fall läsa klart Harry Potter and the prisnoner from Akabhan, fast jag är trött efter gårdagens akutbesök, och inte kunnat sova ordentligt i natt pga smärta, plus smärta idag med. Men lugnare smärta än det har varit, nu mera än diffus än den där molande och krampattackerna med kallsvettning.

Annars har jag denna vecka sett och lyssnat mest på sanna mordhistorer dokumentärer pga podcasten Crime Writers on...som jag lyssnar på och som diskuterar dessa. De jag har sett är Mommy, dead and dearest (bra som jag rekommenderar), Casting JoBennet (konstig) och serien The Keepers (bra och rekommenderas). De två sista går att se på Netflix.
Sen så har jag lyssnat på poddar 74second (rekommenderas), Ear hustler (har bara lyssnat på ett avsnitt) och Mogul (där jag bara har börjat lyssna på).

Sen har jag sett på Booktubers. Får väl inte glömma att jag har tittat på ESC under veckan och räknar med att se finalen idag.

1 kommentar: